Golvslipning

Golvslipning Göteborg

Välkommen till Svensk Golvslipning AB. Vi utför dammfri golvslipning i Göteborg, Mölndal, Kungsbacka, Partille & Kungälv med omnejd. Svensk Golvslipning startade 2003 & erbjuder våra tjänster till företag, bostadsrättsföreningar & företag.

Självklart dammfritt

När vi slipar golv har vi alla de resurser och kunskaper som behövs för ett professionellt resultat. Vi utför golv- och parkettslipning med moderna maskiner som minimerar dammet.

Alla träslag kan slipas

Oavsett om du är i behov av parkettslipning, slipning av furugolv erbjuder vi golvslipning. Massiva trägolv kan slipas många gånger innan de blir nedslitna. Detta sparar er pengar och det blir även ett klimatsmart val.

Vanliga frågor

Räkna med att vi kan färdigställa 15-50 kvadratmeter per dag beroende på träslag, behandling och hur ojämt/slitet golvet är.

Kostnaden på golvslipning beror på storlek & adress men se prislista för att få en uppskattning. Det går även bra att fylla i formuläret för en kostnadsfri offert. Vi svarar normalt sett inom 24 timmar.

För tillfället kan du nyttja Rotavdrag på 30% av arbetskostnaden upp till 50.000kr per person för det utförda arbetet. Läs vidare om vilka villkor som ställs på dig på Skatteverket.

Vi vet att det här med golv inte är lika lätt för gemene man som det är för oss. Ta gärna en bild på golvet och mejla oss så berättar vi för dig vilket golv du har. Det går oftast även bra att ringa oss direkt på 0709-28 36 34.

Varför Svensk Golvslipning AB?

Kostnadsfria offerter

Vi lämnar kostnadsfria offerter med fasta priser så att inga överraskningar dyker upp.

Lång erfarenhet

Svensk Golvslipning startade 2003 och har sedan dess haft många nöjda och återkommande kunder.

Dammfri golvslipning

Slipa golv dammfritt – En självklarhet för oss. För din och våra medarbetares hälsa.

Rotavdrag direkt på faktura

Självklart är våra tjänster ROT- berättigade vilket gör att du får 30% avdrag på hela arbetskostnaden.