Golvslipning i Kungsbacka

Letar du efter en professionell golvslipare i Kungsbacka och behöver hjälp att förnya ditt gamla golv? Svensk Golvslipning i Göteborg AB har bred erfarenhet i branschen med många nöjda och återkommande kunder. Dammfri golvslipning? Självklart, när du anlitar oss kan du vara säker på att du får en professionellt utförd golvslipning i Kungsbacka med moderna maskiner som inte dammar.

Slipa golvet och spara pengar

Har ditt parkettgolv förlorad sin glans och börjar bli slitet? Då är golvslipning en kostnadseffektiv och miljövänlig lösning. På kort tid blir ditt golv som nytt igen, utan att det kostar onödigt mycket. Vi behandlar och slipar alla typer av trägolv, allt från parkett till furu. Golven behandlas med rätt ytbehandling för era önskemål.

Förutom att dina trägolv får en vacker finish av golvslipning mår det bra av det och håller längre. I en väl utförd behandling slipas dina golv inte mer det det behövs vilket gör att de kan slipas om och om igen.

Effektiv lösning

Golvslipning är en effektiv lösning när dina golv börjar bli slitna. Att byta ut golvet är ett betydligt större projekt än att slipa det. Hur lång tid det tar beror givetvis på ytan som ska slipas men även ytbehandling och typ av golv. Bor du i en lägenhet på 30 kvm tar en golvslipning ungefär en arbetsdag från start till slut.

ROT-avdrag för golvslipning i Kungsbacka

Golvslipning är en tjänst som du får avdrag för eftersom det rör husarbetet. Du som privatperson får en skattereduktion på 30 procent av arbetskostnaden på upp till 50 000 kronor per år. När du anlitar oss gör vi avdraget direkt på fakturan. Läs mer om ROT-avdraget på Skatteverkets hemsida eller kontakta oss!

Pris på golvslipning i Kungsbacka

Få ett nytt golv utan att göra ett stort hål i plånboken samtidigt som du värnar om miljön. Våra konkurrentkraftiga priser på dammfri golvslipning tål att jämföras och självklart hjälper vi dig med ROT-avdraget. Se komplett prislista.

Prisexempel:
20 kvm ekparkett slipning med lackbehandling: 3600 kr inkl. moms (efter ROT).

Bor du i Göteborg? Självklart utför vi även golvslipning i Göteborg.

Golvslipning och golvvård

Svensk Golvslipning i Göteborg AB utför dammfri golvslipning . När ni anlitar oss får ni ett professionellt utfört jobb. Vi jobbar med material av kända varumärken med höga miljökrav.

Kontakt

Vanliga frågor

Räkna med att vi kan färdigställa 15-50 kvadratmeter per dag beroende på träslag, behandling och hur ojämt/slitet golvet är.

Kostnaden på golvslipning beror på storlek & adress men se prislista för att få en uppskattning. Det går även bra att fylla i formuläret för en kostnadsfri offert. Vi svarar normalt sett inom 24 timmar.

För tillfället kan du nyttja Rotavdrag på 30% av arbetskostnaden upp till 50.000kr per person för det utförda arbetet. Läs vidare om vilka villkor som ställs på dig på Skatteverket.

Vi vet att det här med golv inte är lika lätt för gemene man som det är för oss. Ta gärna en bild på golvet och mejla oss så berättar vi för dig vilket golv du har. Det går oftast även bra att ringa oss direkt på 0709-28 36 34.

Varför Svensk Golvslipning AB?

Kostnadsfria offerter

Vi lämnar kostnadsfria offerter med fasta priser så att inga överraskningar dyker upp.

Lång erfarenhet

Svensk Golvslipning startade 2003 och har sedan dess haft många nöjda och återkommande kunder.

Dammfri golvslipning

Slipa golv dammfritt – En självklarhet för oss. För din och våra medarbetares hälsa.

Rotavdrag direkt på faktura

Självklart är våra tjänster ROT- berättigade vilket gör att du får 30% avdrag på hela arbetskostnaden.