Golvslipning i Mölndal

golvslipning bona

Lång erfarenhet av Golvslipning i Mölndal

Letar du efter en professionell golvslipare i Mölndal som har lång erfarenhet inom golvslipning? Vi på Svensk Golvslipning har sedan 2003 hjälp både privatpersoner och företag med golvslipning. Många av våra kunder är återkommande, något vi är väldigt stolta över. När du anlitar oss får du dina golv slipade med moderna maskiner som självklart slipar dammfritt.

Varför golvslipning?

Golvslipning är ett kostnadseffektivt sätt att få dina gamla golv att se nya ut. Ytbehandlingen gör dessutom att golven håller sig nya långt efter utförd slipning. Vi slipar alla typer av trägolv från parkett till fur. Golven behandlas med rätt ytbehandling efter dina önskemål.

Vad kostar golvslipning Mölndal?

Kostnaden för golvslipning beror på en rad olika faktorer. För att få reda på priset behöver du veta ytbehandling, träslag, kvadratmeter och avstånd.

Prisexempel golvslipning Mölndal:

20 kvm ekparkett slipning med lackbehandling: 3600 kr inkl. moms (efter ROT).

Se vår prislista på golvslipning för mer info.

ROT-avdrag för golvslipning i Mölndal

Golvslipning är en del av husarbeten som berättigar dig som kund att nyttja 30% av arbetskostnaden. Som privatperson får du nyttja upp till 50 000 kr i ROT avdrag per år. Självklart hjälper vi dig med ROT avdrag direkt på fakturan. Läs mer om ROT avdraget på Skatteverkets hemsida.

Hur många gånger kan man slipa golv?

Vi på Svensk Golvslipning slipar inte mer än nödvändigt för att uppnå ett perfekt resultat. Det gör att golvets livslängd ökar genom att så mycket som möjligt av trät sparas till framtida behandlingar.

Hur många gånger man kan slipa ett golv avgörs om det är massivt eller parkett. Ett parkettgolv med en tjocklek på 14 mm kan slipas ca 3 gånger. Tjockare parkettgolv kan slipas mellan 4 till 6 gånger. Antalet möjliga slipningar är ungefär de samma för massivt trägolv som tjockare parkettgolv, alltså 4 till 6 stycken.

Så väljer du rätt ytbehandling

Alla olika sorters golv behöver olika underhåll. Här är det viktigt att välja rätt ytbehandling med hänsyn till vilken slitning golvet kommer utsättas för.

Hallgolv slits mer än andra golv. Här behövs en starkare, mer slitstark ytbehandling. Vår rekommendation här en lackbaserad behandling.

I köket förekommer stänk från vatten och mat. Vi rekommenderar därmed en vattenavvisande ytbehandling, exempelvis hårdvax.

I husets övriga rum är finishen kanske allra viktigast. Valmöjligheterna är större för att få exakt den finishen man önskar utan att golvets livslängd påverkas nämnvärt. Ytbehandling med 2 komp lack är vår favorit för att få ett vackert och slitstarkt golv med lång hållbarhet.

Golvslipning och golvvård

Svensk Golvslipning i Göteborg AB utför dammfri golvslipning . När ni anlitar oss får ni ett professionellt utfört jobb. Vi jobbar med material av kända varumärken med höga miljökrav.

Kontakt

Vanliga frågor

Räkna med att vi kan färdigställa 15-50 kvadratmeter per dag beroende på träslag, behandling och hur ojämt/slitet golvet är.

Kostnaden på golvslipning beror på storlek & adress men se prislista för att få en uppskattning. Det går även bra att fylla i formuläret för en kostnadsfri offert. Vi svarar normalt sett inom 24 timmar.

För tillfället kan du nyttja Rotavdrag på 30% av arbetskostnaden upp till 50.000kr per person för det utförda arbetet. Läs vidare om vilka villkor som ställs på dig på Skatteverket.

Vi vet att det här med golv inte är lika lätt för gemene man som det är för oss. Ta gärna en bild på golvet och mejla oss så berättar vi för dig vilket golv du har. Det går oftast även bra att ringa oss direkt på 0709-28 36 34.

Varför Svensk Golvslipning AB?

Kostnadsfria offerter

Vi lämnar kostnadsfria offerter med fasta priser så att inga överraskningar dyker upp.

Lång erfarenhet

Svensk Golvslipning startade 2003 och har sedan dess haft många nöjda och återkommande kunder.

Dammfri golvslipning

Slipa golv dammfritt – En självklarhet för oss. För din och våra medarbetares hälsa.

Rotavdrag direkt på faktura

Självklart är våra tjänster ROT- berättigade vilket gör att du får 30% avdrag på hela arbetskostnaden.