Olja golv

Ytbehandling - Olja

Välkommen till Svensk Golvslipning AB. Vi utför golvvård & dammfri golvslipning i Göteborg, Mölndal, Kungsbacka, Partille & Kungälv med omnejd. Svensk Golvslipning startade 2003 & erbjuder våra tjänster till företag, bostadsrättsföreningar & företag.

Liva upp ditt golv

Golvolja är ett populärt alternativ till ytbehandling av trägolv. Ett oljat trägolv är vackert och behagligt att gå på. Dessutom skapar denna ytbehandling ett nytt och fräscht utseende och känsla.

Alla träslag kan oljas

Inoljning kan göras på alla typer av trägolv. Vilken olja man använder beror på träslag, förbehandling och vilken finish man är ute efter. Vi hjälper gärna till med rådgivning kring vilken olja och förbehandling som passar dig bäst.

Vanliga frågor

Räkna med att vi kan färdigställa 15-50 kvadratmeter per dag beroende på träslag, behandling och hur ojämt/slitet golvet är.

Kostnaden på golvslipning beror på storlek & adress men se prislista för att få en uppskattning. Det går även bra att fylla i formuläret för en kostnadsfri offert. Vi svarar normalt sett inom 24 timmar.

För tillfället kan du nyttja Rotavdrag på 30% av arbetskostnaden upp till 50.000kr per person för det utförda arbetet. Läs vidare om vilka villkor som ställs på dig på Skatteverket.

Vi vet att det här med golv inte är lika lätt för gemene man som det är för oss. Ta gärna en bild på golvet och mejla oss så berättar vi för dig vilket golv du har. Det går oftast även bra att ringa oss direkt på 0709-28 36 34.

Varför Svensk Golvslipning AB?

Kostnadsfria offerter

Vi lämnar kostnadsfria offerter med fasta priser så att inga överraskningar dyker upp.

Lång erfarenhet

Svensk Golvslipning startade 2003 och har sedan dess haft många nöjda och återkommande kunder.

Dammfri golvslipning

Slipa golv dammfritt – En självklarhet för oss. För din och våra medarbetares hälsa.

Rotavdrag direkt på faktura

Självklart är våra tjänster ROT- berättigade vilket gör att du får 30% avdrag på hela arbetskostnaden.